Paprenjak d.o.o.

  • Naziv:Paprenjak d.o.o.
  • Adresa:
  • Grad:
  • Telefon:098 485 726
  • Email:sanja@paprenjak.hr
  • Web stranica:Paprenjak d.o.o.

Djelatnosti: Proizvodnja paprenjaka

KONTAKTIRAJTE Paprenjak d.o.o.

 

Poduzetnički duh, obiteljski blagdanski običaji i jedan od najljepših hrvatskih povijesnih romana, motivirali su Sanju Paprenjak, profesoricu pedagogije, da se upusti u poslovni pothvat oživljavanja zaboravljene izvorne kuharske tradicije karakteristične za naše podneblje te tržištu ponudi slasticu-suvenir “Paprenjak – tradicionalni hrvatski kolač”.

Paprenjak d.o.o. apsolutni je tržišni predvodnik u ponudi specifičnih tradicijskih proizvoda jestivog karaktera, utemeljenih na hrvatskoj povijesnoj baštini. Prema riječima autorice projekta “ideja” paprenjaka je “ne da dobijemo, nego da sačuvamo nešto originalno i autohtono”.

Ovaj je proizvod vođen projektno s velikim razumijevanjem uloge vizualnog identiteta u funkciji proizvoda, on je brendiran od samog svog početka i autorski zaštićen . Planski vođenom proizvodnjom Paprenjak se tržištu nametnuo kvalitetom, konstantnošću i kvantitetom. Paprenjak d.o.o. Zagreb i projekt “Paprenjak — tradicionalni hrvatski kolač” odradili su na tržištu pravi pionirski posao stvaranja specifičnog tržišta tradicijskih proizvoda i nametanja spoznaja o “domaćem ” i ” našem” te mijenjali svijest kupaca o tradicijskom hrvatskom proizvodu i stvaranju potrebe za istim.

Projekt “Paprenjak — tradicionalni hrvatski kolač” dao je tržištu proizvod visoke gastronomske kvalitete. Osuvremenjen je modernim dizajnom i originalnim pakiranjem. Ovakav pristup u razvoju proizvoda i planski rad na njegovom vizualnom identitetu, profilirali su ovaj tradicijski proizvod u robnu marku. Brand Paprenjak nametnuo je i konkurenciji visoke standarde ponude originalnih proizvoda.

 

EN

Name: Paprenjak

City/Municipality: Zagreb

County: Zagreb

Activity: production of gingerbread

DE

Name: Paprenjak

Stadt/Gemeinde: Zagreb

Landkreis: Zagreb

Aktivitäten: Pfefferproduktion